FAQ

Hvor i landet spiller I?
Vi spiller som udgangspunkt i hele landet. Vores primære base er i Nordjylland.

Hvor stor eller lille en fest kan I spille til?
Vi spiller til alle typer af fester og sørger altid for, at vores lyd og lysanlæg tilpasses det enkelte arrangement.
 

Strøm
Vi bruger helt almindelig 230 volt strøm. Ved større arrangementer har vi dog brug for 3 x 16A til vores store lyd- og lysanlæg

Hvornår kommer I os stiller op?
Som udgangspunkt en time før vores starttidspunkt.

Kan man ønske sange?
Vi har et meget bredt repertoire, der dækker musikken fra 50’erne frem til i dag. Derudover tager vi meget gerne mod ønsker både på dagen og gerne før arrangementet.

Fællessange
Vi spiller gerne til eventuelle fællessange til jeres fest. Hvis det kan lade sig gøre, modtager vi dem gerne på forhånd. Ellers koordinerer vi med arrangør, køkkenpersonale, toastmaster, m.m., på dagen.

Traditioner til festen
Ved bryllupsfester spiller vi naturligvis gerne brudevalsen. Hvis der er specielle musikalske traditioner i forbindelse med jeres fest eller arrangement, skal I endelig kontakte os. Vi vil gøre vores til, at jeres fest, bliver så god som mulig.

Hvor højt musik spilles der til festen?
Vi er altid meget opmærksomme på at tilpasse vores lydniveau til netop jeres fest og det lokale den afholdes i.

Hvor lang tid spiller i?
Spilletiden aftales og tilpasses det enkelte arrangement. Vi har et stort og bredt repertoire og kan således spille i adskillige timer. Typiske arrangementer lyder på 3 x 45 minutters dansemusik, men dette aftales ved booking.

Er det muligt at tilkøbe en ekstra times dansemusik?
Hvis I ikke er helt færdige med at feste når vores sluttidspunkt kommer, er vi naturligvis friske på at spille noget længere. Prisen for en ekstra time fastsættes i kontrakten på forhånd.

Kan I spille under spisningen?
Det gør vi meget gerne. Vi har ofte arrangementer hvor vi starter med at spille dæmpet musik under spisningen, og vi kan således også akkompagnere eventuelle fællessange. Hvis I er mere interesseret i en enkelt mand på klaver under maden, har vi et samarbejde med en række musikere, der kan løse den opgave.

Pauser
Når vi spiller under spisningen holder vi kun pauser når eventuelle indslag tillader det. Når vi spiller til dans tilpasser vi pauserne efter festen, men spiller som minimum 45 minutter i hvert sæt.